Ons aanbod aan hotels/resorts op Bali

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om een lang verblijf tot een comfortabel verblijf te maken. Dit is onder andere terug te vinden in de selectie van de resorts op Bali, want niet ieder hotel is geschikt voor een verblijf van vier tot negen weken. Juist omdat u er een langere tijd verblijft, is het van groot belang dat u zich thuis voelt. Om deze reden vindt u in ons programma dan ook geen grote onpersoonlijke hotels, maar eerder de wat kleinere en middelgrote hotelparken, waar een intiemere sfeer heerst. Deze liggen op loopafstand zodat u alles kunt krijgen wat u nodig hebt, zoals een supermarkt, bank, postkantoor, apotheek, winkels en restaurants.

Familie op bezoek tijdens uw verblijf

Regelmatig krijgen onze gasten op Bali bezoek van familieleden op vakantie of op doorreis. Wij denken graag met u mee en kunnen op verzoek transfers van de luchthaven en terug organiseren. Onze resorts ontvangen uw familie natuurlijk graag en hanteren, als u via OBI boekt, een speciaal ‘OBI-Familietarief’. Dit geldt zowel voor gasten op uw kamer als voor extra kamers. Meer informatie hierover kunt u bij ons aanvragen.

Vraag meer informatie op over de door ons gekozen hotels op Bali

Wilt u meer weten over de door ons gekozen hotels op Bali? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij zijn er om u te informeren over alles wat u zou moeten weten over uw resort. Ons kantoor in Breda is via het telefoonnummer +31 (0)30 320 0505 bereikbaar. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken over het overwinteren op Bali? Dan raden wij u aan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

Prijzen

Deze vindt u in onze brochure.