Inna Sindhu Beach Hotel

Vanouds een geliefd hotel bij veel Nederlanders. Schitterend gelegen aan de oostkust van het eiland, in weelderige tropische tuinen, ligt Hotel Inna Sindhu Beach, gebouwd in aantrekkelijke Balinese stijl. Midden in het park ligt het zwembad.

In het restaurant, uitkijkend over het strand, staat iedere morgen een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Een deel ligt onder schaduwrijke bomen op het brede strand, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee met op de achtergrond de majestueuze Gunung Agung, de ‘heilige berg’ van Bali. Het park ligt ongeveer tien minuten lopen van de pasar malam en het centrum van Sanur.

U kunt kiezen uit 2 soorten accommodaties, hotelkamers op de begane grond of eerste verdieping. Alle zit-slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, kluisje, koelkast, flesjes mineraalwater, telefoon, televisie, waterkoker, haardroger, volledig ingerichte badkamer en zij beschikken over een terras of balkon met zitje.

Faciliteiten

  • lounge met zitjes
  • restaurant en bar aan het strand, Indonesische en Westerse keuken
  • zwembad en strand met ligbedden, badhanddoeken en parasols
  • dagelijkse schoonmaak van de kamer
  • laundry service
  • spa
  • bewaking in het park en op het strand
  • draadloos internet
  • in directe omgeving supermarkt, winkels, restaurantjes, bank, apotheek..

Mijn eerste keer met OBI

Waarom OBI ?

1.  ik ben alleenstaand (weduwnaar)

2.  ik wil graag een lange winter onderbreking in een zonnige en warme omgeving

3.  ik vind golfen leuk

4.  ik vind bridgen leuk.          

En dan ga je op zoek op het internet en je vraagt eens aan vrienden en kennissen en dan kom je bij OBI terecht. Die biedt dat allemaal.

Is het goed bevallen? Uitstekend.

Het is een vaststaande periode van 4, 6 of 8 weken vanaf medio januari. Dat betekent dat er niet een voortdurende wisseling is van gasten, maar een vaste groep, waardoor aansluiten voor activiteiten en gezamenlijk eten heel gemakkelijk is. En dat gezamenlijke eten varieert wat mij betreft van 1 tot maximaal 6 mensen. Naar eigen keuze. Ideaal voor een alleenstaande.

Er wordt 1 x per week een golfwedstrijd georganiseerd, waardoor je snel mensen ontmoet waarmee je vaker gaat golfen. In mijn geval 3 x per week en soms op andere banen.

Ook is een bridge wedstrijdleider die 3 x per week bridge organiseert. Gezellig en met veel enthousiasme en verrassingen gedaan. En hoe vind je dan een bridgepartner als je alleenstaand bent? Dat regelen ze ook! Wel even van tevoren opgeven. En OBI regelt nog veel meer, zoals je transfer van en naar het vliegveld, indien nodig een Nederlandstalige dokter, een grote variatie aan dagtrips op het eiland etc. Ieder hotel heeft een gastvrouw/heer om al je wensen te vervullen. Ideaal.

Bali is een tropisch eiland met een buitengewoon vriendelijke bevolking. Eten is overheerlijk, tegen prijzen van lang geleden en als je er van houdt , een dagelijkse massage van 1 uur voor slechts  5.-Het door mij gekozen hotel -Sindhu Beach - heeft een Balinese uitstraling gecombineerd met Westers comfort zoals een airco op de slaapkamer. De eetzaal ligt aan het strand en ontbijten met uitzicht op zee is iedere dag mooi en verrassend.

Doorn, Guus Drukker, maart 2015