Prama Sanur Beach Bali

In een serene omgeving overschaduwd door wuivende kokospalmen ligt het Prama Sanur Beach Bali, een van de meest gerenommeerde hotels van Bali met een verfijnde service en uitstekende faciliteiten. Verschillende restaurants bieden eten uit diverse werelddelen. Grenzend aan het witte zandstrand ligt een prachtig groot zwembad. Het strand, met veel schaduwrijke bomen, behoort tot de mooiste van Sanur. De mooi ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden uitzicht over zee of op een tropische tuin. Modern comfort en Balinese charme worden hier moeiteloos gecombineerd.

Als onze gast krijgt u van het hotel in verschillende restaurants en bars op het domein 20% korting op uw rekening. Het Prama Sanur Beach organiseert voor haar gasten allerlei sportieve activiteiten en heeft als enig hotel in ons aanbod een uitgebreid watersportcentrum. Wanneer u de oprijlaan afloopt komt u uit in een bruisend gedeelte van Sanur met winkeltjes en restaurants.

U kunt kiezen uit 3 soorten accommodaties van verschillende klasse: superior en deluxe. Superior kamers kijken uit op de tuin, bij deluxe kamers kunt u nog kiezen uit tuinzicht en zeezicht.

De zeer ruime en mooi ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden uitzicht op zee of een tropische tuin. Modern comfort en Balinese charme worden hier moeiteloos gecombineerd. Alle zit/slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, kluisje, minibar, flesjes koel drinkwater, telefoon, TV, volledig ingerichte badkamer en beschikken over een terras of balkon met zitje.

Faciliteiten

 • receptie, 3 lounges
 • verschillende bars en restaurants
 • lift
 • 2 zwembaden met zitjes, ligbedden, badhanddoeken en parasols
 • 2 graveltennisbanen, beach volleyball, badminton, biljart
 • diverse watersportmogelijkheden zoals windsurfen
 • parasailing, waterskiën, snorkelen, zeilen
 • dagelijkse schoonmaak van de kamer
 • laundry service
 • bewaking in het park en op het strand
 • fitness centrum en spa
 • in directe omgeving supermarkt, winkels, restaurantjes, bank en apotheek
 • gratis wifi op de kamer, in de restaurants, bij het zwembad en op het strand

Prama Sanur Beach Hotel

Het leven is verrukkulluk [1]
en zeker in Sanur Beach Hotel

Overwinteren is wel een avontuur. Wat doe je zes weken lang? Waar hou je je mee bezig?

Onze keus voor een hotel werd vorig jaar bepaald door de mogelijkheden zoals die in de OBI-brochure stonden. Voor ons was dat voornamelijk golfspelen en een goed hotel.

Natuurlijk eerst gekeken op Google Earth naar de omgeving en dat zag er allemaal voortreffelijk uit. Voor de vrouw die niet golft en niet bridget bleken er ook voldoende winkeltjes en activiteiten te zijn. De verkenningswandeling die de gastvrouw voor dit hotel organiseerde voor de dames, die voor het eerst hier zijn, heeft ook bijgedragen om je hier ‘senang’  te voelen. Voor de golfers is er een shuttlebus naar de golfbaan, vanuit andere hotels is het te lopen.

Het is nu de tweede keer dat we overwinteren in dit hotel. Het weerzien van de kennissen van het vorige jaar was als een warm bad. Het contact met het personeel in Bali is ongekend en zeer plezierig, zeker als je een paar woorden Bahasa Indonesia spreekt.

De verbeteringen in het hotel (nu onder nieuwe leiding) zijn duidelijk merkbaar. Er zijn meer strandstoelen. Internet werkt beter. De keuken in het ontbijtrestaurant is geheel vernieuwd. Andere restaurants worden het komende jaar aangepakt. Het grote zwembad is inderdaad zeer groot, zo groot dat het nooit vol is. Het uitzicht vanaf het strand op zee blijft boeien. Voor het verkennen van de cultuur op Bali zijn er ruime mogelijkheden.

De hamvraag van elke overwinteraar: waar gaan we eten vanavond vindt telkens een passend antwoord.

Kortom: Overwinteren is een verrukkulluk avontuur.

Wassenaar, Jan en Marijcke Barth.

[1]Geïnspireerd door “Het leven is verrukkulluk” van Remco Campert.