Vluchtmogelijkheden

Onze vakanties worden aangeboden zonder vlucht. OBI en veel van onze gasten hebben al vele jaren goede ervaringen met Reisburo BusinessGo uit Hengelo. Samen kunnen wij u voor uitzoeken welke maatschappij en via welk traject voor u de beste aanbieding oplevert.


Singapore Airlines

 is één van 's werelds meest betrouwbare en bekroonde luchtvaartmaatschappijen, geroemd om de uitstekende service aan boord. In minder dan 13 uur vliegt u rechtstreeks van Amsterdam naar Singapore. Na een korte overstaptijd vliegt u daarna in 2,5 uur naar Bali. Ook op de terugreis vliegt u rechtstreeks van Bali naar Singapore en vandaar in één keer door naar Amsterdam. Deze vluchten vanuit Europa naar Singapore en v.v. worden uitgevoerd met een Airbus A350-900, uitgerust met de meest geavanceerde technologie en met unieke eigenschappen als een hoger plafond en grotere ramen. Bovendien beschikt het toestel over speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen en heeft het een luchtverversingssysteem dat elke 2 à 3 minuten de lucht compleet ververst en filtert. Al deze eigenschappen bieden de passagiers nog meer reiscomfort.


De A350 is voorzien van de allernieuwste (next generation.) stoelen, beschikbaar in Economy Class, Premium Economy Class en Business Class op de vluchten van en naar Amsterdam.

Economy Class

met aan boord 187 stoelen, laat een duidelijke verbetering zien. De stoelen staan riant in een 3-3-3 opstelling, waarbij iedere stoel onder andere is voorzien van een verstelbare voet- en hoofdsteun. Met een seat pitch van 81 cm en uw eigen TV scherm vliegt de tijd voorbij. Singapore Airlines biedt haar Economy Class passagiers een aantrekkelijke bagagevrijdom van 30 kg per persoon.