Nog comfortabeler reizen

Business Class: 

Deze cabine is voorzien van 42 Business Class stoelen en biedt nog meer ruimte en comfort. De stoelen staan in de vliegrichting en iedere passagier dankzij de 1-2-1 configuratie direct toegang tot het gangpad. De stoel behoort tot de ruimste in de luchtvaartindustrie en kan gemakkelijk worden omgezet naar een bed. Voorzien van een speciaal matras, kussen en dekbed, snooze je in 12 uur naar het hart van Zuidoost-Azië.

Naast een zeer comfortabele stoel hebben passagiers aan boord keuze uit vier hoofdgerechten. Singapore Airlines biedt haar passagiers hiernaast ook de mogelijkheid om voor vertrek een heerlijk gerecht te selecteren uit het culinaire Book the Cook menu.Singapore Airlines hanteert een aantrekkelijke bagageregeling waarbij de passagier 40 kg aan bagage mag inchecken. Deze kan bij speciale Business Class balies worden afgegeven, waardoor de wachttijd op Schiphol en andere luchthavens minimaal zal zijn.

Premium Economy Class,

beschikt over bredere stoelen dan in de Economy Class met meer comfort. Met slechts 24 stoelen in een aparte cabine biedt deze klasse de passagier vele extra's, waarbij gedacht moet worden aan een seat pitch van 96,5 cm en waarbij de stoel 20 cm achterover kan leunen. Tevens heeft men de beschikking over een volledig HD-beeldscherm van 34 cm en geluidsreducerende koptelefoons, waardoor passagiers nog meer gaan genieten van het in-flight entertainment. Passagiers hebben naast de drie hoofdgerechten waaruit men aan boord kan kiezen, ook de mogelijkheid om voor vertrek een keuze te maken uit 8 Premium Economy Book the Cook maaltijden. Voorbeelden van de culinaire gerechten zijn gegrilde kipfilet, beef rendang, Thaise curry met garnalen en Belgische waffles. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - gedurende de hele vlucht beschikbaar  - of van één van de met zorg geselecteerde wijnen.

Om een complete ervaring te garanderen krijgen passagiers voorrang bij het inchecken, kunnen zij 35 kgs check-in bagage meenemen en zal deze bij aankomst eerder op de band liggen. Tot slot ontvangen leden van het KrisFlyer frequent-flyer programma ook nog eens 10% meer mijlen zodra zij met Premium Economy Class vliegen.

Door het beperkte aantal stoelen (24) in deze klasse moet elke aanvraag apart worden getoetst op beschikbaarheid.