Overwinteringsreizen Bali Indonesië

Als enige specialist in de Benelux met 27 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met een zeer persoonlijke werkwijze en benadering.

Al in de voorbereiding onderscheidt OBI zich door een uitgebreide voorlichting over Bali en het overwinteren. Het vertrek naar Bali vindt plaats vanaf half januari. U heeft de keuze uit verschillende hotelparken in Sanur aan de oostkust van Bali. Ieder hotel is gekoppeld aan een eigen vertrekdatum. Indien u een overwintering wilt combineren met andere reisplannen kan in overleg uw reis- en verblijfschema worden aangepast.

We hebben een videobrochure laten maken waarin gasten, gastvrouwen en gastheren u vertellen over onze reizen. Klik HIER om de videobrochure te bekijken.

Brochure

Aanvragen

Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Laat hier uw e-mailadres achter om u aan te melden.

De voorbereiding van uw reis

Wij weten als geen ander wat er nodig is om een lang verblijf tot een comfortabel verblijf te maken. Dit is onder andere terug te vinden in de selectie van de hotels, want niet ieder hotel is even geschikt voor een verblijf van 4 tot 8 weken. Het is belangrijk dat u vóór het boeken van een overwintering een goed beeld krijgt van de accommodatie en de omgeving waar u verblijft. Juist omdat u er een langere tijd verblijft, is het van groot belang dat u zich thuis voelt. Om deze reden vindt u in ons programma dan ook geen onpersoonlijke hotels maar verschillende typen, elk met even eigen karakter. Zowel kleinere als middelgrote hotelparken waar u op loopafstand alles kunt krijgen wat u nodig hebt, zoals een supermarkt(je), bank, postkantoor, apotheek, winkels en restaurants. We laten het u graag zien. U bent van harte welkom op afspraak bij ons op kantoor in Breda.

Aangezien we u enkel met afspraak op kantoor kunnen ontvangen hebben we een videobrochure laten maken waarin gasten, gastvrouwen en gastheren u vertellen over onze reizen. Klik HIER om de videobrochure te bekijken.

 
De reisbegeleiding

Elk door ons gekozen hotelpark heeft ervaren medewerkers die dagelijks toezien op een soepele gang van zaken tijdens uw verblijf. Zij zijn bekend met het hotel, personeel en de lokale omgeving met al haar bijzonderheden. Verder hebben wij een jarenlange vertrouwensband met een meertalige lokale huisarts en medische specialisten die u ondersteunen indien een gang naar de Indonesische ziekenzorg nodig is.

Door zich volledig op Bali te specialiseren heeft OBI een uitstekende band opgebouwd met de hoteliers. OBI-gasten ondervinden dan ook vaak tot hun verrassing dat ze een VIP behandeling krijgen van het hotelpersoneel. Veel van onze gasten hebben het zo naar hun zin dat ze jaarlijks terugkomen om te genieten van Bali en hun nieuwe vriendschappen te onderhouden.

Brochure

Aanvragen